KEDVES FÜRDŐ ÜZEMELTETŐ!

CSATLAKOZZON! A Családbarátfürdők programhoz és rendelkezzen az Ön által vezetett fürdő is a Családbarát fürdő védjeggyel!

Online 100 pontos Előminősítő

Miért éri meg MOST csatlakozni?

Csatlakozási díj 2018-ban 119.900 Ft helyett 80.000 Ft.

A 2. év fenntartási díjának 50%-át fizetheti 2018-ban fürdőjegy formájában is előre, amit kupon formájában fogunk értékesíteni már most!

Mert van egy portál, ami az összes MAGYAR fürdőt összefogja egyfajta fürdő „START” lapként, és ahol a látogatok, könnyebben tudnak eligazodni a fürdőt adtak szolgáltatások között.

Értékesítési és marketinggel erősen támogatott portálunkon galériával ellátott megjelenési, továbbá hirdetési lehetőséget kap a Családbarát fürdő védjegyen túl, aminek segítségével, még több Vendégeket tud fogadni!

Részt vehet rendszeres akcióinkban, amellyel szintén több Vendég fogja felkeresni a fürdőjét!

Rendszeresen szerepelhet hírleveleinkben, magazinunkban, amiben nem csupán a fürdők sajátosságait, történetét, de a fürdő kultúra egyes részeit is szeretnénk ismertetni az olvasókkal többek között.

Belépési lehetőséget ad a spacontrol.hu fürdőüzemeltetői szakportálra, ahol a fürdő napi, heti, havi, ill, éves mérlegeit és teljes költségvetését tudja elkészíteni kollégáival!

Online értékesítési területet biztosítunk a furdokupon.hu kuponos oldalunkon, ahol piaci ár ill. piaci ár alatti jutalékokért tudja hirdetni kuponjait!

Csatlakozási díj 2018-ban 119.900 Ft helyett 80.000 Ft.

A 2. év fenntartási díjának 50%-át fizetheti 2018-ban fürdőjegy formájában is előre, amit kupon formájában fogunk értékesíteni már most!

Csatlakozási díj magába foglalja a honlapokon való megjelenést, online jegyértékesítést, és a marketing támogató attrakcióinkon való részvételt, kedvezményeket a hirdetések árából és sok egyéb más támogatást is!
51 pont elérése esetén a Fürdő jogosultságot kaphat a Családbarát fürdő brand használatára!
Amennyiben kérdése van, keresse fel értékesítőnket!

Kérjük, töltse ki a Csatlakozási adatlapot, majd töltse le a következő dokumentumokat és bescannelve küldje vissza a info@csaladbaratfurdok.hu e-mail címre!

100 pontos minősítő adatlap letöltése

[php snippet=2]