Fürdő ismertetése

A Celldömölki Vulkánfürdő kül- és beltéri medencékkel, gyógyhatású termálvízzel, wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket.

A 2005 nyarán megnyitott Vulkánfürdő a kicsiktől az idősekig minden korosztály kikakapcsolódásáról, pihenéséről gondoskodik. Az egész évben nyitva tartó fedett részen egy hatsávos, 25 méteres úszómedence, egy termálmedence, egy ülőpados, kiúszós medence, egy termálvízzel töltött jakuzzi és egy tanmedence vehető igénybe.

A nyári szezonban megnyíló strandon egy kültéri kisgyermek-pancsoló, egy élménymedence (örvény, buzgár, nyak-, hát- és derékmasszázs), valamint egy látványszökőkutakkal felszerelt strandmedence és egy kültéri gyermek-csúszdamedence áll a fürdőzők rendelkezésére. A sportolni vágyókat pedig egy strandröplabda és egy kézilabdapálya várja. A komplexumban többféle wellness szolgáltatás: szauna, gőzkabin, masszázs, szolárium, fodrászat, kozmetika, manikűr biztosítja a vendégek kikapcsolódását, szépülését. A strandon büfé és kerékpárkölcsönző is található.

Gyógyvíz

A fürdőt ellátó kút gyógyvízét 2007 őszén „Celli Vulkán Gyógyvíz” néven törzskönyvezték. A magas nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok gyógyítására.

Családbarátfürdő index

98%

Vendégeink elégedettsége

98%

Higiénia

94%

Szolgáltatások

95%

Személyzet

100%

Étterem

92%

Itt vagyunk

Szolgáltatások

Élményfürdő, Gyógyvíz, Szépségápolás
Masszázs, Szauna, Wellness kezelés, Sportolás

Családbarát

A fürdő minden korosztály számára nyújt megfelelő kikapcsolódási lehetőséget és szolgáltatást. Fürdő gyógyvize segít az ellazulásban és a regenerálódásban. Wellness, szauna és szépítő szolgáltatások szebbé varázsolják a felnőtt testet és lelket.
Nyugdíjas és idős emberek számára TB támogatott kezelést is igénybe lehet venni.

Egy csúszdamedence, pancsoló és egy 560 négyzetméter vízfelületű élménymedence kiváló kikapcsolódást biztosít a gyermekek számára.